Notranje površine

Scenografije

Pri scenografijah praktično ni omejitev v raznovrstnosti uporabljenih materialov, pri katerih je izbira pogojena z željenimi učinki. To so lahko materiali, ki omogočajo presvetlitve in svetlobne efekte, samostoječi panoji in objekti, materiali z reflektivnimi lastnostmi itd.

Talna grafika

Talna grafika se tiska na samolepilno folijo z odstranljivim lepilom, ki po odstranitvi ne pušča vidnih sledi ter se zaščiti z pohodnim laminatom, ki preprečuje zdrs, ter jo zaščiti pred mehanskimi poškodbami.

Oprema prostorov

Pod notranjo opremo prostora spadajo tisk visoko resolucijskih slik, označitve hodnikov in pisarn, namizne označitve itd. Z najnovejšo pridobitvijo našega podjetja, pa omogočamo tudi tisk neposredno na opremo v prostoru (steklo, pohištveni elementi, predelne stene…).

Izložbe

Pri izložbah in razstavah so v veliki meri zahteve po zelo visoko kakovostnem tisku ter podobno kot pri scenografijah je izbira primernega materiala pogojena z namembnostjo učinkov, ki jih razstavljalec želi doseči.

Sejemska oprema

Celostna podoba sejemskega ali kongresnega prostora nedvomno vpliva na uspešno predstavljanje podjetja, blagovnih znamk, izdelkov in storitev itd. Kvaliteten tisk predstavljenih materialov spada med poglavitne osnove pri opremljanju sejemskih in kongresnih dogodkov.